STRENGTH & LENGTH SERUM-INFUSED MASCARA

DKK 200,00

bareMinerals
8 ml

Kategorier: ,

Beskrivelse

En ren, vegansk mascara med plantebaseret vippeserum, der har vist sig at levere synligt længere, fyldigere vipper øjeblikkeligt og over tid.

Denne gennembrudslængende mascara, infunderet med plantebaseret vippeserum, har vist sig at levere synligt længere, fyldigere og stærkere vipper med mindre nedfald. Du kan se længere vipper med det samme og over tid.
Vores inspiration:
Inspireret af lash-forstærkende serum bruger vores veganske lash serum Red Clover Flower plus potente peptider til at styrke vipperne og reducere lash fallout. Vores patenterede padlebørste er inspireret af hårbørsteteknologien og tilbyder en helt ny måde at anvende mascara på. Børsten forlænger, løfter og definerer til dine længste vipper nogensinde.

Denne grusomhedsfrie mascara er formuleret uden unødvendige tilsætningsstoffer, hårde ingredienser eller hormoner for at være sikker og skånsom, og den er øjenlæge-testet og sikker for bærere af kontaktlinser.
Bevist resultater – Klinisk vist sig at levere op til 65% øjenvipper med fyldigere udseende og op til 39% øjenvipper med længere udseende på 8 uger * – 100% følte deres vipper var stærkere med mindre nedfald ** – 100% mente, at deres vipper var dramatisk længere, øjeblikkeligt og efter 8 uger FULD NATURLIGERE LÅNGE BASER UDEN LASH FAL UD
‘* Baseret på en 8-ugers klinisk undersøgelse med 30 kvinder. Resultaterne kan variere.
‘** Baseret på en 8-ugers forbrugeropfattelsesundersøgelse med 30 kvinder.