OM DROPZONE DENMARK

Dropzone Denmark er det eneste professionelle faldskærmscenter i Danmark.

Dropzone Denmark blev stiftet i foråret 2015, af Rasmus Fynshave, Kim Bo Larsen og Philip Østerberg, der tilsammen har ca. 7500 spring og mere end 30års erfaring i sporten.

Visionen er at styrke faldskærmssporten i Danmark, så vi kan ligge i top på internationalt konkurrenceniveau.

Vi sammensætter et skræddersyet program, der passer til lige netop jer.

Følg os på facebook, hvis du vil være den første til at høre seneste nyt

Philip Østerberg
Partner og Salgsansvarlig
+1000 spring

Philip vil til dagligt have ansvaret for alt der er relateret til salg. Han er altid klar med en skarp bemærkning om, hvorfor lige præcis du skulle have det spring, ligesom alle dine venner og familie også skal ud og springe. Han har tidligere arbejdet på en af Europas største dropzoner i England, hvor han var pakker og senere videomand. Philip er altid klar til at komme med et godt råd, særligt i forhold til hvordan man skal flyve sin faldskærm, da han også er engageret skærmflyver.

Rasmus Fynshave
Partner og Altmuligmand
+1500 spring

Rasmus vil til dagligt være tandemmaster på vores dropzone. Han vil også stå for al vedligehold og udvikling, så han er manden du skal have fat i hvis du skal have opfundet en dims der kan lave en dims. Han er kendt for altid at være fuld af energi og masser af gå-på-mod. Rasmus har erfaring fra udlandet hvor han sprang som tandeminstruktør i Thailand. Han er i øvrigt også uddannet business-coach.

Kim Bo Larsen
Partner og daglig leder
+4500 spring

Kim har til opgave at sørge for at de daglige strabadser løses på en god og effektiv måde. Han har altid det kølige overblik over alt og alle på dropzonen. Han har igennem de sidste mange år arbejdet i New Zealand som tandeminstruktør og videospringer. Han er altid klar på en røverhistorie og en god specialøl (selvfølgelig efter dagen er omme). Kim vil ud over at være daglig leder, springe en masse tandem og filme nok lige så mange.

Se mere om Dropzone Denmarks faciliteter her

FUNJUMP