SOLOSPRING OG UDDANNELSESFORLØB

Med et solokursus hos Dropzone Denmark får du mulighed for at springe på egen hånd. Du kravler ud af flyet i 1000 meters højde, giver slip og falder, mens en line fastspændt i flyet sørger for at trække din faldskærm. Derefter styrer du selv skærmen ned til jorden og lander.

Før du springer, bliver du instrueret i sikkerhed, påklædning, faldskærmen, afhop fra flyet og landing. Dette tager typisk alt imellem 4-10 timer afhængigt af størrelsen på teoriholdet.

2200,- inkl. 1 spring, al teori, instruktør, komplet udstyr inkl. pakning.

AFF-PROGRAM

Vil du efterfølgende have flere solospring, kan du tilkøbe vores AFF-uddannelsesprogram, som består af 7 spring fra 4000 meters højde med frit fald. Gennem dette program sørger vi for, at du på en sikker og tryg måde lærer alt, hvad der skal til for at kunne springe frit fald alene: bl.a. flyprocedure, frit fald med drej, fremadflyvning, backloop, skærmflyvning og meget mere.

Som en obligatorisk del af vores program får du en personlig instruktør, der hele tiden hjælper dig. Hvert spring i programmet skal du træne på jorden, indtil du er helt fortrolig med procedurerne. På de første 3 spring er der desuden to instruktører, der springer sammen med dig og hjælper dig i det frie fald. Ved de efterfølgende spring er der én instruktør. Hvert spring følges af en grundig evaluering og feedback, så du kan forbedre din teknik til næste gang.

Bliv certificeret faldskærmsspringer

Når du er færdig med AFF (7 godkendte spring) må du springe solo fra 4000 meters højde, og du kan fortsætte din vej mod de 40 spring for at få dit certifikat hvor du inden skal bestå stabilitetsprøve, færdighedsprøve, skærmflyvningsøvelser og en teoriprøve. Derefter er du certificeret faldskærmsudspringer, Med et certifikat kan du videreuddanne dig til formationsspringer eller freeflyer, springe uden overvågning af instruktører og springe i udlandet. Der venter rigtigt mange spændende oplevelser.

BOOK DIT SOLOSPRING