TANDEMSPRING

Få dit livs oplevelse – Spring i faldskærm

Et tandemspring er et minde for livet. Du får et trygt og sikkert faldskærmsspring med frit fald og sus i maven, mens du sidder fastspændt på en erfaren tandeminstruktør, der sørger for at give dig en fantastisk oplevelse.

Hvem kan springe tandemspring?

Tandemspring er åbent for alle i alle aldre, så længe du vejer mellem 35 og 110 kg. Der er ingen krav til fysisk form for at springe i faldskærm. Vores ældste faldskærmsudspringer til dato er 100 år gammel!

Priser (pr. person)

Tandemspring fra 4km
2200,-
Depositum ved booking
500,-
Betaling på selve springdagen
1700,-
Tandemvideo & Foto pakke
750,-
Depositum ved booking
250,-
Betaling på selve springdagen
500,-

HVORDAN FOREGÅR ET TANDEMSPRING?

Du ankommer til Dropzone Denmarks faciliteter og henvender dig i receptionen.

Du modtager herefter al undervisning til dit spring. Dette tager 10 min.

Dernæst iklædes du springdragt og seletøj hvorefter dig og din instruktør går til flyveren.

I flyver ca. 20 min. før i skal springe ud i det blå. Når i er sprunget har i fritfald i ca. 45 sekunder, før instruktøren trækker faldskærmen.

I hænger nu i faldskærmen i ca. 1500meters højde. Herfra kan i på klare/skyfrie dage se havet. I flyver rundt i ca. 5 min hvor i nyder udsigten og roen omkring jer.

I lander stillere og roligt og du kan komme ned til din famile og venner der venter. Har du bestilt video får du den senest 30min efter dit spring.

Gruppebookinger

Kontakt os i god tid, så reserverer vi med glæde en bestemt dato til jer. Vi har kapacitet til at tage ca. 70 springere om dagen såfremt der ligger en forudgående aftale. Derudover kan vi også tilbyde forplejning og overnatning.

Så inviter dine venner eller kollegaer med til en dag, de aldrig vil glemme. Hvis du får 10 af dine venner/famile/bekendte med ud at springe, så får DU som bonus dit eget spring betalt.

Ring til Philip Østerberg på og hør nærmere ang. gruppebookinger.
tlf.: 2240 1117

Foto/video pakke

Ønsker du at få optaget hele din oplevelse på video, så lad en af vores videomænd springe ved siden af dig og instruktøren. Vi laver en samlet video af hele oplevelsen, fra du ankommer til centret og til du lander på jorden med verdens største smil.

Pakken indeholder en super fed redigeret video med dit spring, både før og efter samt HD-still billeder som du får udleveret på et USB-stik umiddelbart lige efter dit spring.

BOOK DIT TANDEMSPRING